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DescripciĂłn provista por la editorial :

This book offers the opportunity to get to know the most important Mexican cheeses. It includes the popular panela cheese as well as regional creations like the Ocosingo ball cheese. In this book, readers will learn what makes each cheese unique: from technical information to histories and fascinating blends. Accompanied by photographs and original recipes, readers will discover the flavor and qualities that make each of these cheeses special.Este libro ofrece la oportunidad de conocer los quesos mexicanos mas importantes consumidos en el pais. Desde el popular queso panela, hasta creaciones regionales y unicas como el queso de bola de Ocosingo. En esta obra encontrara las caracteristicas que los hacen unicos: informacion tecnica, historia y descripcion, variedades, caracteristicas regionales, empleo y maridajes. Cada queso esta ilustrado con antojables fotografias y originales recetas con las que podra descubrir el sabor y las cualidades de cada uno. Incluye mapas de ubicacion geografica de sus lugares de produccion, ademas de un util glosario. About the Author Carlos Yescas is an international cheese judge. He acted as the Supreme Judge for the World Cheese Awards in 2009 and is part of the of the prestigious Guide Internationale des Fromagers with the ranking “Garde et Jury.” He is the founder of the Mexican Institute of Cheese and the proprietor of Lactography, a business dedicated to the promotion of artisanal cheeses.
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