Pagá en cuotas

Llega gratis el martes 11 de junio

Solo en CABA y zonas de GBA

Comprando dentro de las próximas 10 h 57 min

Retirá gratis entre el 11 y el 14/jun en correo y otros puntos

Ver en el mapa

Disponible 15 días después de tu compra

MercadoLíder Platinum

+10mil

Ventas concretadas

Brinda buena atención

Descripción

- ANTES DE COMPRAR PREGUNTE FECHA DE ENTREGA.
- ENVIAMOS POR MERCADOENVIOS
- PUEDE RETIRAR POR AHORA SOLO POR QUILMES, MICROCENTRO ESTA CERRADO, POR ESO...
- EN CABA (CAPITAL FEDERAL) ENVIAMOS SIN CARGO ESTE PRODUCTO.
- FORMA DE PAGO : MERCADOPAGO
- HACEMOS FACTURA A.
- ELBAZARDIGITAL VENDEDOR PLATINUM
- TODOS NUESTROS PRODUCTOS EN:

https://eshops.mercadolibre.com.ar/elbazardigital

-X-X-X-

- SOMOS IMPORTADORES DIRECTOS, ESTE PRODUCTO SE COMPRA Y SE IMPORTA DESDE ESTADOS UNIDOS, ESTO IMPLICA QUE USTED ESTA COMPRANDO EL MISMO PRODUCTO QUE COMPRARÍA UN CLIENTE DE ESE PAÍS.

- ANTES DE REALIZAR UNA CONSULTA, VISUALICE TODAS LAS IMAGENES DEL PRODUCTO.
Descripción provista por la editorial :

Bricia Lopez and Javier Cabral, the James Beard Award-nominated authors of Oaxaca, are back with the first major cookbook about how to create asada-Mexican-style grilled meat-at home.In millions of backyards across Southern California, an asada means a gathering of family, friends, great music, cold drinks, good times, and community-all centered around the primal allure of juicy, smoky grilled meat with flavors and spices traditional to Mexico. The smell of asada is a cloud of joy that lingers in the streets of Los Angeles.With Asada: The Art of Mexican-Style Grilling, Mexican food authorities Bricia Lopez and Javier Cabral offer more than 100 recipes that show you how to prepare the right dishes and drinks for your next carne asada gathering. Asada will both guide you in crafting mouthwatering food and also inspire the right laidback atmosphere.Everyone says they love a spicy margarita and asada tacos, but very few understand the culture that informs these flavors. Divided into the eight crucial elements of any carne asada: botanas (appetizers), carnes (meats), mariscos (seafood), side dishes and vegetables, salsas, aguas frescas, cocktails, and dessert, Asada walks you through every step. From Lopez’s secret “michelada marinade” to game-changing salsas that will elevate any grilled meat, this cookbook is the ultimate guide to making and beginning to understand the magic of asada.Includes Color Photographs
-o-o-o-

Garantía del vendedor: 90 días

Preguntas y respuestas

¿Qué querés saber?

Nadie hizo preguntas todavía. ¡Hacé la primera!